STAR INNOTECH
02 Feb 2022
Site public

Pasi pentru înscrierea in GT al proiectului STAR si participarea la cursul de competente antreprenoriale


Pasul 1

Completează chestionarul de preselecție

Pentru a fi preselectat in cadrul proiectului trebuie sa primesti minim 5 puncte din 10 maxim posibile in urma evaluarii chestionarului de preselectie. Punctajul este prevazut in metodologia de selectie a GT.

Pasul 2

Completează formularul de înregistrare

Pasul 3

Completeaza contractul de formare profesionala. Daca ai facut DEJA curs de competente antreprenoriale si ai diploma ANC, nu este cazul sa completezi contractul deoarece NU vei participa la curs in cadrul acestui proiect

Pasul 4

Finalizeaza procesul de inscriere cu incarcarea in aplicatie a unei poze cu cartea de identitate si transmiterea cererii.

Pasul 5

TIPARESTE SI SEMNEAZA OLOGRAF (PE HARTIE, NU DIGITAL SAU ELECTRONIC) documentele generate din aplicatie (Anexa 1 si Anexa 2, Contractul de formare profesionala), anexeaza in copie toate documentele mentionate in lista de documente si preda-le profesorului coordonator cu care ai discuta sau la secretariatul UCB din Debarcader, etaj 2, pentru proiectul STAR.

In cazul in care nu le poti preda personal, le poti transmite prin curier, catre echipa proiectului STAR, la adresa: Bucuresti, Splaiul Unirii, nr, 76, et. 9