STAR INNOTECH
31 Mar 2022
Plan de afaceri

Metodologie concurs planuri afaceri proiect STAR


In perioada 31 martie 2022 - 15 aprilie 2022 ora 22.00 se pot depune proiecte in cadrul concursului de planuri de afaceri.
Pot participa in cadrul concursului persoane inscrise in grupul tinta al proiectului STAR: Sprijin activ pentru Tinerii Antreprenori din Regiunea Sud-Vest Oltenia, cod SMIS 140877 astfel:

    • Studenti inscrisi in GT al proiectului cod SMIS 140877, care au participat la cursul de competente antreprenoriale organizat prin proiect, au participat si promovat examenul.
    • Studenti inscrisi in GT al proiectului care au obtinut diploma de “Competente antreprenoriale” anterior inscrierii in GT. Numărul de persoane care beneficiază de ajutor de minimis fără să fi participat la programul de formare antreprenorială organizat în cadrul proiectului nu va putea depăși 10% din numărul total de persoane beneficiare de ajutor de minimis acordate în cadrul proiectului

    Detalii se regasesc in metodologia atasata. Solicitarile de clarificare se transmit prin sectiunea Forum din cadrul platformei.
    In cazul problemelor determinate de accesarea sectiunii Plan afaceri, va rugam transmiteti email la adresa star@banipentrustudenti.ro.
    Fii STAR printre antreprenori!